Brasserie Augustina is terug

OPEN

 

Wij zijn verhuist naar de Dorpstraat  29 in Lummen 013/668403

 

De website zal nog verder geupdate worden met de nieuwe menu’s, foto’s enz

 

Op 8 september 1999 opende Carlo Baerts zijn brasserie-restaurant Augustina in een statig herenhuis op het Leopold plein te Hasselt.

Het herenhuis, gebouwd in 1909, heeft een prachtige voorgevel in art-deco stijl en is gelegen langs het mooi ingerichte Leopoldplein, een deel van de “Groene Boulevard”, vlakbij het standbeeld van de “Boerenkrijg”.
De smaakvol ingerichte zaak biedt op het gelijkvloers 40 zitplaatsen en op het eerste verdiep 35 zitplaatsen. De zaak is gericht naar een heel breed publiek . Sinds kort is de volledige zaak rookvrij.
Niet alleen het interieur, met de vele muurschilderingen en aangepaste decoraties is de trekpleister van “Augustina”.
Carlo en zijn medewerkers doen er alles aan om de klanten te verwennen. Constante kwaliteit en versheid primeren. Naast de dagschotel bieden we ook enkele weekmenu’s aan voor de genieters onder ons. De vaste kaart wordt om de zes maanden grondig door elkaar geschud
De huiswijn wordt gewaardeerd, de koffie is er lekker en er is ruime keus tussen vele biersoorten. Waaronder ons huisbier “Augustina” een lekker blond biertje van zo’n 7° van het vat.
Een sfeervol terras voor de prachtige voorgevel van het herenhuis en een tweede bij het standbeeld en de kastanje bomen van het Leopoldplein, biedt tijdens de zomermaanden plaats aan 60 personen. Sinds kort is er een verwarmd terras voor 40 pers.