Dit zijn enkele  voorbeelden van menu’s voor groepen vanaf 10 personen.Andere menu’s of wijzigingen zijn bespreekbaar

Reservatie verplicht                                   

Menukeuze en aantal personen graag 5 dagen voor data doorgeven

Drankenforfait mogeljk tijdens het eten: 15.00 € (aperitief en hapje, 2 x wijn , water op tafel, koffie )

 

 

 VEGETARISCH MENU   22.10 €

 

Toast champignons met een salade garnituur

_____

Gebakken seitansteak met krokante wokgroenten en cocos

_____

Fris bosvruchten soepje met vanille ijs

 

 

 

MENU 1  23,50 €

 

Tonijncocktail met kappertjes op een salade bedje met toast

____

Gemarineerde varkensroastrib ” milanese” en kroketten

 of

Pangasiusrolletje gevuld met zalm op zijn Oostends met bieslook puree

____

Coupe ananas

 

 

 

MENU  2     25,50 €

 

Alleen tijdens wildseizoen 

Witloof-appelsalade met gebakken kipreepjes 

____

 Wildragout met boschampignons en kroketten

 ____

Coupe advocaat

                   

 

 

MENU  3   25.50 €

 

Grieks slaatje met krokant gebakken scampi’s

____

Varkenshaasje met blackwell saus, seizoensgroenten en kroketten

of

Zalmsteak met choonsaus, seizoensgroenten en bieslook puree

 ____

Poire ” Belle Hélène”

  

 

 

MENU 4   28.50 €

 

Tartaar van zalm met julienne van peer en een dille-mosterd dressing

____

Filet van Belgisch blauw-wit rund met jagersaus, witloofslaatje en friet

of

Kabeljauwhaasje op wijze van de vissersvrouw en

bieslookpuree

 _____ 

Appelbeignets met vanille ijs

 

 

 

MENU 5   39.50 €

 

  

Tartaar van rauwe en gerookte zalm met een julienne van conférence peren, dressing en warme toast

____

Gegrilde entrecote van Schots Aberdeen rund met kruidenboter, slaatje en friet

of

Slibtongen meunière en bieslook puree

___

Verrassingsbord van de chef