Voorgerechten:

 

Wildpastei met uienconfituur en warme toast  10.20
Boschampignon soep met oesterzwammensliertjes   6.70
Winterslaatje met gerookte eendenborstfilet  en balsamico  12.50
Crostini van boschampignons gegratineerd met parmezaan en balsamico(vegetarisch)   9.80

 

Hoofdgerechten:

 

Everzwijnkroon met zwarte truffel saus en wildgarnituur 26.20
Fazantfilet supreme met witte druiven en calvadossaus 25.30
Wildzwijnhaas op een bedje van boschampignons en jagerssaus 25.70
In de oven gegaarde kwartel op een bedje van gestoofde witloof en         oesterzwammen met een zacht dragonsausje 24.80
Hertentournedos met bosscampignons en gember 25.80
Hertenkroon met mango chutney saus 28.50
Wildtrio(300gr):hertentournedos,everzwijnfilet,fazantenfilet+wildgarnituur 29.00
Jagerstoofpotje van everzwijn en boschampignons, kruidenaardappelen 20.50

 

Nagerecht:

 

Koude sabayon met rode bosvruchten  7.50
Gewokte ananassliertjes met cocos, malibu en vanille ijs  8.80
Moeleux met vanille ijs en bosvruchten  8.50
Winterpalletje met zoetigheden  10.50

 

 

Reageren uitgeschakeld
23 november

Reacties zijn gesloten.