Voorgerechten:

 

Trio van wildpastei met uienconfituur en warme toast 10.80
Wildconsommé met bosschampignons en fazantensliertjes 5.70
Winterslaatje met gerookte eendenborst en notenolie 12.20
Ambachtelijke wildvleeskroket op een winterbedje 14.80

 

Hoofdgerechten:
 

Everzwijn koteletjes met spinazie stoemp en bosschampignons 22.20
Fazantsuprème met witte druivensaus en wintergarnituur 24.70
Zwijnhaas met zwarte truffelsaus 26.70
Hertenwangen met Loonse siroop, veenbessen ren bosschampignons 20.80
Hertengoulash met bosschampignons en wintergroenten 21.50
Brochette van bosduif met mango-chutney saus 23.20
Hertensteak met een grand veneur saus en truffelkroketjes 28.90
Trio van wild: hert, everzwijn en fazant met een gembersausje en wintergarnituur 29.80

 

Nagerecht:

 

Crème brullé van witte chocolade en gepocheerde peer blokjes 7.80
Panna cotta met saffraan en mango 7.20
Gegrilde verse ananas, geflambeerd met rum + bolletje ijs) 8.60
Koude sabayon op een spiegel van crème Anglaise, + bolletje vanille ijs 7.60

 

 

 

Reacties uitgeschakeld voor Wildgerechten
23 november

Reacties zijn gesloten.