OKLAHOMA SMOKER

,

Amerikaanse Standing met de romantiek van een trein

 

 

oklahoma-smoker

   Gezond

   Geen verbrand vlees

   Smaakvol

   Mals en sappig

   Lichte rooksmaak

   Overheerlijke gerechten

 

 

De Oklahoma  smoker heeft een afzonderlijke stookruimte, grilruimte en rookruimte men kan hiermee indirect garen.

 

Dit betekent dat er geen vet of vlees rechtstreeks in aanraking komt met het vuur en dus niet kan verbranden.( gezonder)

Men krijgt een optimale smaak van het vlees door rondom grillen en men krijgt een lichte rooksmaak ( wordt ook beïnvloed door de houtsoort die men gebruikt)

 Door de unieke constructie en werkwijze wordt het vlees, vis of gerecht beter van smaak, malser en sappiger dan bij gewoon bbq.

 

 

Iedere vrijdagavond, tijdens de zomermaanden, vanaf 18.00 uur heeft U de gelegenheid om een keuze te maken uit vlees of visgerechten.

Wij zorgen dan ook voor gezellige, rustige muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80.


Tussen18.00 uur en 19.30 uur kan U genieten van een frisse pils Primus ( 25 cl) aan slechts 1.50 €

 Forel in papillotte met fijne groenten en truffel pesto  18.50
 Zeewolffilet op een bedje van wokgroenten en fine champagne saus  21.90
Zwaardvis moot et mosterdkaas en witte wijnsaus  22.80
Spies van scampi’s ( 8 st ) vissaus, pasta en rucola  21.90
Pan mosselen op zijn Zuiders( olijven, chorizo, mascarponesaus)  23.50
   
Sparerib, honing-tijm, slaatje en friet   18.90
Souvlaki’s ( 3 st ) met Grieks slaatje,tzatziki en frietjes  18.90
Simmental entrecote ( 300 gr), slaatje en friet  25.20
Kangoeroe striploin ( 250 gr) , slaatje en friet  23.80
Chateau-briand ( 350 gr), slaatje en friet  25.80
Limousin rib-eye ( 300 gr), slaatje en friet  26.20
Ierse cote à l’os ( 500 à 600 gr), slaatje en friet  31.20
   
Zuiderse quiche met brie en zomers slaatje ( vegetarisch )  16.30
   
   
   
Reageren uitgeschakeld
18 juli

Reacties zijn gesloten.