Culinaire gerechten en aangepaste wijnen

vrijdag 17 november.  19.00 uur stipt

  
     
  Aperitief met pompoensoepje en geroosterde butternut blokjes en wildkroket met gekonfijte ui   
     
  Voorgerecht  
     
  Zeevruchten parel-couscous met gerookte zalmsliertjes, afgewerkt met balsamico siroop   
     
  Tussengerecht  
     
  Truffel ravioli met bosschampignons en chorizo snippers   
     
  Frisse perensorbet   
     
  Hoofdgerecht   
     
  Duo van bosduif en everzwijn met grand-veneur saus en gestoofde vergeten groenten en gratin van eekhoorn champignons  
     
  Dessert   
     
  Bavarois van chocolade en amandelmelk  
     
     
     
     
  Passende wijn bij ieder gerecht plus korte bespreking  
 

 

 
  Reserveren voor 14 november  
  Prijs pp 45.00 €  
 

 

 
 

In samenwerking met het wijnhuis GOYENS te GENK

 

 

 

 

Reacties uitgeschakeld voor Wijndegustatie : vrijdag 17 november 19.00 uur
17 november

Reacties zijn gesloten.